لوگو کادیلاک

کادیلاک CT6

کادیلاک CT6 یکی از بیصداترین خودروهای جهان است که در این مقاله قصد بررسی تخصصی این خودروی بی نظیر برای شما علاقه مندان را داریم. با ما همراه شوید.

کادیلاک ct6 نقره ای

بررسی اولیه

برخلاف مدل های تکراری کادیلاک، استایل براق و فناوری پیشرفته کادیلاک CT6 باعث شده، این مدل در رقابت با حریف های اروپایی‌اش بهترین باشد. CT6 با اینکه از ماشین های معروفی مانند BMW و مرسدس بنز کوچک تر است، به دلیل درخشندگی که دارد با آن ها وارد رقابت شده؛ البته این مدل از لحاظ ساخت، صنعت‌گری و انتقال قدرت، به پای رقبای آلمانی‌اش نمی رسد. با این حال، کادیلاک CT6 مدل 2019 سواری بهتری دارد و بیشتر از اینکه شبیه به لیموزین باشد، مانند ماشین های اسپرت می راند. موتورهای چهار سیلندری و شش سیلندری این اتومبیل بسیار چابک و کارآمدند اما با موتورهای 7 سیلندری بعضی از رقبایش قابل مقایسه نیستند. با اینکه اتومبیل های کادیلاک خصوصیات برتر بعضی از ماشین های شیک و گران‌قیمت (که با آن ها در رقابت است) را ندارند، این مدل نیروی محرکه منحصربفرد و استایل جذابی دارد که باعث شده با آن ها قابل مقایسه باشد؛ با این مزیت که قیمت خیلی کمتری هم نسبت به رقبایش دارد.

قابلیت های جدید CT6 در مدل 2019

شرکت کادیلاک اعلام کرده که برای سال 2019 موتور هشت سیلندری تویین توربو (دارای دو توربین) با حجم 2/4 لیتر و همچنین یک جعبه‌دنده خودکار با شتاب ده را به سری CT6 اضافه می کند. CT6 یک اتومبیل مسابقه‌ای است که تایرهای تابستانی، چرخ های بیست اینچی و دیفرانسیل لغزش‌محدود دارد؛ این اتومبیل از CT6های قدیمی ظاهر زیباتری دارد. سپرهای عقب و جلوی CT6های مدل 2019 بسیار منحصربفرد هستند و با توری های مشبک ساخته شده‌اند. از سال 2016 در همه مدل های جدید CT6 سپر جلو و چراغ های عقب جدیدی کار گذاشته‌اند که از خوردوی مفهومی کادیلاک اسکلا (مدل سال 2016) الهام گرفته شده‌است. قسمت داخلی این اتومبیل برخلاف مدل های قبلی ظاهر شلوغی ندارد. در سیستم اینفوتینمنت آن (سیستم اطلاعات و سرگرمی که علاوه بر سیستم صوتی قابلیت های دیگری نیز ارائه می دهد) یک کنترل لمسی دیده می شود که برای راحتی استفاده کاربران در وسط کنسول تعبیه شده‌است. موتور چهار سیلندری جدید این مدل، با حجم دو لیتر، تازه در سطح مقدماتی‌اش قرار دارد و با یک دیفرانسیل خودکار شتاب ده به بازار عرضه می شود. دوران مدل های هیبرید برقی دیگر به پایان رسید. حال که صحبت از به پایان رسیدن شد، بگذارید این مسئله را هم بگویم: شرکت GM اعلام کرده که کل سری اتومبیل های CT6 بعد از مدل سال 2019 از دور تولید خارج می شوند.
قیمت مدل های مختلف کادیلاک CT6 و اینکه کدام‌ مدل برای خرید بهتر است.
• CT6 لوکس: 51،490 دلار
• CT6 فوق‌العاده لوکس: 59،090 دلار
• CT6 اسپرت: 67،590 دلار
• CT6 پلاتین: 87،790 دلار
• CT6-V: 89، 785 دلار
من مدل اسپرت تویین توربو را ترجیح می دهم. این مدل به اندازه CT6-V سریع نیست ولی از نظر ظاهری خصوصیات فوق‌العاده‌ای دارد؛ از جمله ویژگی های منحصربفرد این مدل می توانیم به سانروف بزرگ و صندلی های تهویه‌دار آن اشاره کنیم که در هنگام سرما گرم و هنگام گرما خنک می شوند. در مدل سال 2019، یک پکیج سوپر کروز (سیستم کمک به راننده غیردستی) به آن اضافه کرده‌اند که از فناوری پیشرفته «رانندگی نیمه خود‌مختار» شرکت جنرال موتور (GM) ساخته شده‌است و به خصوصیات کمکی دیگری از جمله ترمز اضطراری، دید در شب و کنترل پیمایش سازگار (که به‌صورت اتوماتیک فاصله اتومبیل را با ماشین جلویی حفظ می کند) هم مجهز است.

تیزر تبلیغاتی کادیلاک CT6

تیزر تبلیغاتی CT6

موتور، سیستم انتقال قدرت و عملکرد

فواید: گستره وسیعی از موتورها که خریداران نسبت به نیازشان آن ها را انتخاب می کنند، موتور جسور و چابک شش سیلندری توئین توربو، شاسی اسپرت اصل
معایب: موتور ضعیف، سیستم تعلیق محکم و اینکه مدل شش سیلندری آن با وجود عملکرد بالایی که دارد، بسیار گران‌قیمت است.

موتور کادیلاک ct6

هرچه توان موتورهای CT6 (بر حسب اسب بخار) بیشتر باشد، بهتر است. درنتیجه کیفیت موتور توربوشارژ چهار سیلندری (با حجم دو لیتر) آن از همه کمتر و موتور توئین‌توربو شارژ هشت سیلندری (V-8) از همه بیشتر است.
موتور بدون توربین (نان توربو) شش سیلندری V-6 (با حجم 6/3 لیتر) و همچنین موتور V-6 (با حجم سه لیتر) از لحاظ کیفیت بین این دو موتور قرار دارند. در تست سرعت ما، موتور شش سیلندری 6/3 لیتری CT6، در عرض 9/5 ثانیه از سرعت صفر به سرعت 97 کیلومتر بر ساعت رسید و موتور توئین توربوی V-6 در عرض 0/5 ثانیه این کار را انجام داد. بسیار مشتاقیم که مدل جدید CT6-V را نیز با موتور هشت سیلندری توئین توربو شارژش (که 550 اسب بخار توان دارد) تست کنیم.
رقابت ده ساله کادیلاک برای رسیدن به نیروی مکانیکی BMW به پایان رسید: اکنون این برند آمریکایی به هدف خود رسیده و مانند BMW از رقابت کناره‌گیری کرده‌است. در حال حاضر CT6 بین سواری های بزرگ بهترین ماشینی است که می توان با آن رانندگی کرد و خریداران از آن رضایت زیادی داشته‌اند؛ حتی با وجود اینکه میزان عملکرد آن به پای رقبایش نمی رسد!
تنها مشکلی که در فرمان تیز، کنترل بدنه بینظیر و سیستم تعلیق محکم این اتومبیل وجود دارد، این است که مطمئن نیستیم خریداران لیموزین های لوکس به دنبال چنین خصوصیاتی باشند. (سیستم تعلیق این اتومبیل هم دارای کمک‌فنر بیس‌لاین و هم خفه‌کننده های انطباق‌پذیر و تنظیمات دستی است که راننده می تواند به دلخواه خود آن ها را فعال کند). با وجود این، ما این خصوصیات را ارزشمند می دانیم چراکه باعث می شوند رانندگی راحت تر شود و سرنشینان حس آرامش و سکون بیشتری داشته باشند.

میزان مصرف سوخت در خودرو برحسب گالن در مایل

با توجه با اینکه کادیلاک CT6 بین سبک ترین خودروهای این دسته قرار داشته و قدرت های اختیاری V-12 را ندارد، با کمال تعجب جزو کارآمدترین ماشین های مشابه خود به حساب می آید. هربار که یکی از خودروهای CT6 را در «تست مصرف سوخت در جهان واقعی» آزمایش کرده‌ایم، جزو به‌صرفه ترین و کم‌مصرف ترین خودروها شناخته شد. عجیب تر از آن، اینکه موتور توئین توربوی پرقدرت V-6 در تست ما تنها30 گالن در مایل سوخت می سوزاند، درحالی که موتور V-6 6/3 لیتری آن حدود 28 گالن در مایل سوخت مصرف می کرد.

سیستم سرگرمی و اطلاعات، اتاقک و صندوق عقب خودرو

مزایا: فناوری های اتصال بیشمار، فضای زیاد صندوق عقب، فضای داخلی مناسب
معایب: طراحی شلوغ اتاقک داخلی، استاندارد نبودن سیستم جهت‌یابی، تاشو نبودن صندلی های عقب

به زبان ساده، CT6 هرگز نمی تواند طراحی داخلی‌اش را به پای رقبایش برساند. ما دلیل این امر را قدرت تصور و قدرت تخیل کم طراحان آن می دانیم. با این حال، طراحی های چوبی، فیبرهای کربنی، زینت های فلزی و لایه های مختلف چرمی، پلاستیکی و پارچه‌ای که روی داشبورد قرار گرفته‌اند، همگی کار زیادی برده‌اند. صندلی های این خودرو مانند سواری های لاکچری و بزرگ برندهای دیگر انعطاف‌پذیر و تنظیم‌شو نیستند اما مدل پلاتین CT6، صندلی های مفصل‌دار دارد و سیستم اینفوتینمنت آن روی صندلی های عقب هم تعبیه شده‌است.
شرکت کادیلاک برای سیستم اینفوتینمنت CT6 کم نگذاشته‌است و تمام تسخه های آن را به اینترنت 4G و LTE مجهز کرده‌است. علاوه بر آن، این سیستم ها هرکدام هات اسپات وایفای نیز دارند که می توانید به کمک آن، آن را به اینترنت خط متصل کنید. از دیگر ویژگی های سیستم اطلاعات و سرگرمی این خودرو ها می توان به بلوتوث، اپل کارپلی، سیستم اندروید اوتو، شارژ بی‌سیم تلفن همراه و درگاه های سه‌گانه USB آن اشاره کرد. سیستم جهت‌یابی و GPS در کادیلاک CT6 پایه به‌صورت اختیار و در CT6های لوکس، پریمیوم (فوق‌العاده لوکس) و پلاتین به صورت استاندارد تعبیه شده‌است. شرکت کادیلاک یک سیستم صوتی با 34 اسیپکر، به نام Bose Panaray روی اتومبیل هایش قرار داده که برای افرادی که اطلاعات زیادی از سیستم های صوتی ندارند، بسیار مناسب است. کسانی که عاشق موسیقی هستند بهتر است قبل از خرید این سیستم را امتحان کنند و خودشان ببینند که چه کیفیتی دارد.
علی‌رغم یک سری معایب کوچکCT6 و حجم صندق عقب کمی که (نسبت به رقبای بزرگ خود) دارد، این اتومبیل می تواند به نسبت بار زیادی را حمل کند؛ ما در تست هایمان توانستیم 6 چمدان را داخل آن جای دهیم. با وجود اینکه از پشت صندلی های این خودرو به صندوق عقب دسترسی وجود دارد (از طریق یک دریچه)، متاسفانهCT6 صندلی های تاشو ندارد و نمی توان کاملا فضای بین صندوق عقب و صندلی های عقب را از بین برد.

مسائل امنیتی و ویژگی های کمکی راننده

«موسسه بیمه برای امنیت بزرگراه ها» و «سازمان ایمنی ترافیک بزرگراههای ملی آمریکا» هیچ‌یک تابه‌حال از این خودرو تست تصادف نگرفته‌اند که بتواند میزان امنیتش را تضمین می کند. با این حال، کادیلاک خصوصیات کمکی بسیاری دارد. همچنین به فناوری های پیشرفته‌ای همچون «رانندگی نیمه خودمختار» و «دید در شب» مجهز است. ویژگی های ایمنی کلیدی این خودرو عبارتند از:
• حالت رانندگی نیمه خودمختار سوپر کروز
• ترمز خودمختار چرخ های عقب و جلو
• چراغ هشدار خارج شدن از مسیر جاده و سیستم کمکی برای حفظ مسیر عبوری

پوشش حفاظتی و وارانتی

بدنه کادیلاک ct6

وارانتی تعویض زیروبند و استاندارد سپر به سپر این خودرو به‌صورت شش ساله و برای 70،000 مایل سفر در نظر گرفته شده‌است. همچنین اگر در جاده یا مسیر دچار مشکل شدید، مرکز پشتیبانی به کمکتان می آید و اولین بازبینی و تعمیرات تکمیلی آن (اگر تا یک سال بعد از خرید انجام شود) از طرف شرکت و به صورت مجانی انجام می شود. حتی مرسدس بنز S‌کلاس هم چنین برنامه هایی برای تعمیر و نگهداری پس از فروش ندارد و سری خودروهای BMW 7 هم از CT6 پوشش حفاظتی کمتری ارائه می دهند.
• وارانتی محدود این خودرو چهار سال استفاده و بیش از 50،000 مسافت طی شه را پوشش می دهد
• وارانتی تعویض زیروبند برای شش سال استفاده و تا بیش از 70،000 مایل مسافت طی شده اعتبار دارد
• نگهداری ها و تعمیرات تکمیلی این اتومبیل برای اولین بار به صورت مجانی انجام می شود.

صداگیری خودرو وستینال

مقالات دیگر وستینال

2 پاسخ
    • rushasadi گفته:

      ممنون از شما که نظرتون رو نوشتید خوشحالیم که مقاله مورد توجه شما قرار گرفته .

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هر سوالی داشته باشید در واتس اپ پاسخ خواهیم داد