علائم سرخوردن کلاچ چه هستند ؟ نشانه های خرابی کلاچ | تعمیرگاه وستینال

سر خوردن کلاچ و علائم خرابی کلاچ
فهرست مطالب

برخی از رانندگان در تعویض دنده های دستی تجربه خوبی دارند و ماهیت دوم رانندگی برای آنها تعویض دنده می باشد.  سایر رانندگان آن را به عنوان یک دردسر می بینند، بنابراین به گیربکس های اتوماتیک متکی هستند. دارندگان خودروهای گیربکس های اتوماتیک نگران عدم تعویض صحیح دنده ها و مشکلات کلاچ که ممکن است به وجود بیاید، نیستند. خرابی کلاچ‌ها می‌تواند ناشی از عادت‌های بد تعویض دنده بر دست اندازها و برآمدگی های  خیابان و جاده باشد. بنابراین، در این مقاله ، لیز خوردن کلاچ و علائم سر خوردن کلاچ را برای شما قرار خواهیم داد ، این مطلب را از دست ندهید .

 

سر خوردن کلاچ خودرو 

زمانی که دیسکی که به فلایویل متصل می شود به درستی درگیر نشده و جدا نمی شود یا گاهی اوقات به طور کامل خارج می شود، گفته می شود که  کلاچ سر می خورد .  این بدان معنی است که بین وسیله نقلیه و چرخ ها قدرت از دست خواهد رفت. بسته به شدت لغزش، ممکن است خودروی شما آنطور که باید گشتاور را به چرخ ها وارد نکند.

 

مطالب پیشنهادی : مراحل پولیش زدن خودرو 

 

علائم سر خوردن کلاچ چه هستند ؟

برخلاف سایر مشکلات خودرو که ممکن است هنگام بروز مشکل علائم جزئی نشان دهند، علائم سر خوردن کلاچ آشکار است زیرا با از دست دادن قدرت و مشکلات رانندگی مواجه خواهید شد. در اینجا چند علامت قابل شناسایی از لغزش کلاچ وجود دارد که در صورت مشاهده ، باید سریعا خودرو خود را به یک تعمیرگاه معتبر ببرید .

 

نشانه های خرابی کلاچ خودرو

نشانه های خرابی کلاچ

 

 

 تاخیر خودرو هنگام شتاب گیری

اگر خودروی شما  دچار تاخیر در هنگام شتاب گیری می شود، به این معنی است که گیربکس گشتاور کافی برای به حرکت درآوردن چرخ ها را ارائه نمی دهد. این امر هنگام یدک کشی یا حمل بار آشکارتر خواهد بود. تاخیر احتمالاً نشانه ای از خرابی کلاچ  است.

 

 بوی سوختن 

اگر بوی سوختگی مانند سوختن لاستیک را احساس کردید، ممکن است ناشی از یکی از موارد زیر باشد:

  1. نشت روغن
  2. فیوز سوخته
  3. شل بودن یا نامناسب بودن تسمه درایو
  4. شلنگ لاستیکی
  5. یا ممکن است به این معنی باشد که مجموعه کلاچ شما خراب شده است

 

دور موتور بالا

متخصصین ما در مجموعه وستینال ، اغلب خرابی گیربکس های دستی را با اجرای آزمایشی آن تشخیص می دهند ، شما نیز در حین رانندگی آزمایشی بررسی کنید که آیا وسیله نقلیه برای حرکت در محدوده‌های مختلف سرعت به دور بالاتر از حد معمول نیاز دارد یا خیر . در این صورت ممکن است نیاز به بررسی و تعویض کلاچ داشته باشید.

همچنین می توانید خرابی کلاچ را در پارکینگ نیز تشخیص دهید. ماشین را روشن کنید و اجازه دهید در دور آرام بماند، کلاچ را در دنده دوم یا سوم قرار داده و رها کنید. اگر موتور خاموش نشد و به آرامی به کار خود ادامه داد ، خودرویتان دچار خرابی  کلاچ شده و  نیاز به تعویض و تعمیر  دارد.

 

مطالب پربازدید : چرا خودرو می لرزد ؟

بالا رفتن یا پایین آمدن پدال 

به عنوان صاحب خودرو یا راننده، باید ارتفاع معمول پدال کلاچ خود را بدانید. وقتی کلاچ را فشار می دهید و آن را رها می کنید، باید به ارتفاع قبلی برگردد. اگر ارتفاع پدال تغییر کند ، چه بیشتر یا کمتر شود، نشان دهنده مشکل در سیستم کلاچ است. در بیشتر موارد، ممکن است نشانه سر خوردن کلاچ باشد . این مسئله  بیشتر در خودروهای قدیمی با سیستم کلاچ میله ای اتفاق می افتد. برای تعویض مجموعه کلاچ بهتر است به جای انداختن گیربکس ، کلاچ را تنظیم کنید.

 

سر خوردن کلاچ _ بالا و پایین رفتن کلاچ

بالا و پایین رفتن کلاچ

 

عملکرد ضعیف موتور 

راه دیگری برای فهمیدن اینکه آیا  لغزش کلاچ ، کشیدن بار است. به طور معمول، کشیدن بارها به موتور قدرتمند نیاز دارد تا قدرت و گشتاور بیشتری را برای به حرکت درآوردن چرخ ها ارسال کند.

اما در صورت داشتن کلاچ لغزنده، موتور گشتاور و قدرت لازم را ارائه نمی دهد و این منجر به از دست دادن قدرت موتور می شود. اگر خودرو در صورت کاهش بار قادر به حرکت می باشد ،  سیستم کلاچ شما نیاز به توجه مناسب و بررسی توسط مکانیک مجرب دارد .

برای اینکه از وضعیت  کلاچ اتومبیل خود باخبر شوید و در صورت خرابی اقدام به رفع آن نمایید ، می توانید روی متخصصین تعمیرگاه وستینال حساب کنید . برای مشاوره رایگان کافیست فرم زیر را پر نموده و منتظر تماس همکاران ما باشید :

درخواست مشاوره مکانیکی خودرو

  • مشاوره رایگان

 

کلاچ اسفنجی

اگر هنگام فشار دادن کلاچ احساس اسفنجی دارید یا پس از برداشتن پای خود میبینید که پدال می‌چسبد ، نشان‌دهنده مشکلاتی در سیستم کلاچ خودرو است.

با دانستن علائم کلاچ سر خوردن، لازم است بدانیم که علل سر خوردن کلاچ را می توان در دیسک کلاچ و صفحه فشار کلاچ و همچنین در یاتاقان آزاد کننده پیدا کرد. از علل دیگر می توان به نصب کلاچ های نادرست و چرخ فلایوهای سخیف اشاره کرد.

اشتراک گذاری این مطلب:

در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هر سوالی داشته باشید در واتس اپ پاسخ خواهیم داد